Cine suntem

Noi credem că apa curată este o resursă de neprețuit. De aceea de peste 15 ani, Eco Aqua a dezvoltat soluțiile de tratare a apei cu ajutorul unor tehnologii care respectă mediului înconjurător.

Problema cu care ne confruntăm?

Din cauza industrializării în creștere, a riscului continuu de contaminare chimică și biologică, volumul de apă curată scade din ce în ce mai mult. Din păcate, această situație actuală reprezintă o mare amenințare la adresa sănătății globale, a mediului înconjurător și a economiilor mondiale.

În cadrul Eco Aqua, avem ca scop minimizarea riscurilor aduse de micșorarea volumului de apă curată și urmărim să păstrăm și să protejăm această resursă și pentru generațiile viitoare. De aceea oferim soluții de tratare a apei care au în spate tehnologii inovative pentru toate segmentele: municipalități, companiile industriale și consumatorilor finali.

Bazându-și serviciile pe integritate, inovație și profesionalism, Eco Aqua îți va oferi soluții complete, de lungă durată și sustenabile.

 

Despre noi

Domeniul tratării și epurării apei ne este extrem de familiar datorită celor 15 ani de experiență. De aceea știm exact ce soluții sunt necesare pentru fiecare provocare întâmpinată de clienții noștri.

Oferim pachete complete de servicii incluzând consultanța, proiectarea, până la execuție și montaj.

Vă putem ajuta cu astfel de soluții complete, indiferent de domeniul dumneavoastră de activitate. Experiența și expertiza noastră acoperă domeniile rezidențiale, comerciale, industriale, dar și municipale. Executarea și întreținerea unor lucrări de anvergură garantează calitatea proiectelor efectuate de tehnicienii noștri foate bine pregătiți.

Totuși, doar mâna de lucru pricepută nu este îndeajuns, de aceea folosim doar produse ale unor firme de renume cu tradiție pe plan mondial din SUA, Franța Italia, Israel, Suedia, Germania.

Atât produsele de calitate oferite, cât și experiența din spate ne ajută să vă oferim rezolvarea eficientă a nevoilor, astfel încât parametrii apei tratate să se încadreze în valorile legale la nivel național și european.

Din punctul de vedere al suportului oferit, legătura se face direct către serviciul tehnic fără intermedierea altor departamente.

 

Despre produsele și serviciile noastre

Vă oferim o gamă completă și complexă de produse și servicii pentru industria alimentară, Horeca, mediul rezidențial și alte domenii.

Soluțiile propuse de compania noastră se adaptează perfect problemelor dumneavoastră, evitând astfel cheltuieli inutile. Printre produsele comencializate se numără echipamentele de filtrare a apei potabile și uzate, echipamente de producere a apei reci, calde și carbogazoase pentru orice debit.

Vă oferim și servicii complementare de consultanță, proiectare, execuție și montaj cu personal calificat în domeniu.

Sistemele propuse sunt utilizate cu succes în industria alimentară, în mediul rezidential, dar și în hoteluri, restaurante, birouri, institutii publice, etc.

Lucrând cu noi, veți beneficia de service în garanție și post – garanție dacă semnalați în 24 de ore problemele. Astfel, veți avea posibilitatea de a vă înlocui echipamentele defecte cu altele din stoc sau cu unele la comandă în cel mult 3 zile.

Toate produsele și serviciile comercializate au fiabilitate ridicată și garanție de 1-5 ani.

Vezi produsele noastre

partenerii noștri au încredere în noi

   ultimele articole pe blog

   Eco-Aqua - Siguranta sporita prin clorinare apa cu produse de curatare si dezinfectare piscine si apa potabila
   Eco-Aqua - Siguranta sporita prin clorinare apa cu produse de curatare si dezinfectare piscine si apa potabila

   Filtrarea apei nu asigura retinerea tuturor bacteriilor si microorganismelor ce pot dauna sanatatii...

   Feb 22, 2017
   Numele articolului 5
   Numele articolului 5

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et...

   Jun 22, 2016
   Numele articolului 4
   Numele articolului 4

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et...

   Jun 22, 2016
   Numele articolului 3
   Numele articolului 3

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et...

   Jun 22, 2016