Piese aferente bazinelor de piscina sifoane pardoseala/skimmere/stuturi/reflectoare
Categoria : Echipamente piscine
Pentru preluarea apei din piscina in vederea recircularii, filtrarii si tratarii trebuisesc prevazute elementele de trecere prin peretii si pardoseala piscinei catre conductele instalatiei. Aceste elemente sunt destinate preluarii apei de la suprafata (skimmere sau rigola), preluarii apei de la fundul bazinului (sifoane sau gratare de fund), traversa cu priza cu pentru aspirator manual sau automat, traversa cu stuturi orientabile sau reglabile pentru introducerea apei in bazin, regulatoare pentru mentinerea nivelului apei in piscina. Elementele pentru iluminatul subacvatic sunt deasemenea proiectate si executate pentru montajul in peretii sau treptele bazinului. 

Toate aceste elemente aferente bazinului sunt confectionate din ABS alb (standard) sau alte culori sau din otel inox AISI 136 si se pot furniza in variante: pentru piscine finisate cu liner (cu garnituri de etansare) sau pentru piscine finisate cu vopsea, ceramica, vitroceramica.

Gama VITALIA produsa de catre Aqualux International cuprinde toate elementele descrise mai sus, confectionate din ABS alb sau cu partile vizibile de culoare bleu, gri, sau bej (nisip).

Skimmerele VITALIA (elementele pentru preluarea apei de la suprafata bazinului) sunt confectionate monobloc pentru etansare perfecta si au inaltime redusa a gurii de preluare a apei pentru un nivel de apa apropiat de plaja.
Deschidere skimmer : l x h = 447 mm x 213 mm;
Utilizare pentru piscine cu suprafata maxim 200 mp finisate cu vopsea, ceramica, vitroceramica sau varianta cu garnituri de etansare pentru piscine finisate cu liner;
Sunt confectionate din ABS alb sau cu partile vizibile de culoare bleu, gri, sau bej (nisip);
Racord 50 mm, pentru lipire la conducta din PVC;
Skimmerele sunt dotate cu clapeta cu flotor, cos detasabil, capac de acces pe plaja;

Regulatorul de nivel VITALIA este confectionat dintr-un corp de skimmer fara gura de preluare din bazin pentru a se asigura un aspect unitar al elementelor vizibile pe plaja piscinei (capacele de plaja).
Are flotor incorporat;
Racord catre piscina ∅50 mm;
Racord catre sursa de apa 1/2";

Sifonul de pardoseala VITALIA este destinat preluarii apei pentru recirculare cat si pentru golirea fortata sau naturala a bazinului.
Diametru exterior 276 mm;
Sunt confectionate din ABS alb sau cu partile vizibile de culoare bleu, gri, sau bej (nisip);
Racord lateral 63 mm/50 mm sau optional 1 1/2" inferior;

Traversele de beton VITALIA sunt compatibile cu stuturile de introducere si prizele pentru aspirator cu racord 2". 
Sunt confectionate din ABS alb;
Conexiuni traverse perete : 2" FE sau 50 mm lipire la conducta din PVC;
Lungime totala: 31 cm;

Gama de stuturi de introducere VITALIA este proiectata pentru racordare la traverse pentru beton sau in catre alte tipuri de fitinguri pentru instalatie cu sistem de introducere la baza bazinului.
Sunt confectionate din ABS alb iar cele cu jet orientabil au optional partile vizibile de culoare bleu, gri, sau bej (nisip);
Racord 1 1/2" sau 2";
Variante constructive: 
- cu sfera pentru orientarea jetului;
- cu sfera rotativa si doua jeturi;
- cu grila reglabila pentru echilibrarea debitului;
- cu hidraulicitate inversata;

Grila de canal perimetral este destinata pentru piscine "cu luciu de apa" si se poate furniza pentru urmatoarele latimi: 195 mm, 245 mm si 295 mm. Se poate furniza in culoare alba, bleu sau bej. 
Pentru montaj se recomanda utilizarea unui profil cornier din PP pentru o buna asezare a grilei pe suprafata de sprijin a rigolei.
  Reflectoarele subacvatice VITALIA sunt destinate montajului in perioada de constructie a piscinei (reflector cu nisa) sau montajului aparent (dupa executarea peretilor piscinei). Alimentarea electrica se face la 12Vca de la tablou electric cu transformator 220 Vca/12Vca, montat in camera tehnica a piscinei pentru respectarea normelor de siguranta.

Caracteristici reflectoare cu nisa:
- corpul reflectorului este confectionat din ABS alb sau cu partile vizibile de culoare bleu, gri, sau bej (nisip); nisa este confectionata din ABS alb; 
- Varianta cu bloc optic incandescent putere 300 W/12 Vca, are rezerva 2 m cablu 2x6 mm2 pentru schimbarea becului peste suprafata apei; invelis de protectie cablu din PVC flexibil Diam32 mm;
- Varianta cu bloc optic cu leduri albe sau colorate pentru jocuri de lumini in apa, putere 15 W/12Vca; lentila este confectionata din policarbonat pentru rezistenta buna la socuri; au rezerva de cablu 2 x 2,5 mm2; reflectoarele cu leduri color se livreaza impreuna cu telecomanda pentru 16 programe de culori;

Caracteristici reflectoare sau spoturi cu montaj aparent:
- montajul se face prin prinderea de gulerul unui stut de introducere; 
- bloc optic cu leduri colorate (inclusiv lumina normala alba) pentru jocuri de lumini in apa, putere 15 W/12Vca; lentila este confectionata din policarbonat pentru rezistenta buna la socuri; au rezerva de cablu 2 x 2,5 mm2; reflectoarele aparente cu leduri se livreaza impreuna cu telecomanda pentru 16 programe de culori;

Pentru elementele aferente bazinului descrise mai sus, skimmere, sifoane de pardoseala, traverse perete, stuturi, priza aspirator, reflectoare, exista in oferta Aqua Therm Co varianta de elemente din otel inox AISI 316 in loc de ABS.

Pentru detalii tehnico-economice contactati specialistii Eco Aqua.
Cere o ofertă
pentru acest produs

Vei primi un raspuns concret in maxim 24 de ore din partea specialistilor nostri

partenerii noștri au încredere în noi

   ultimele articole pe blog

   Eco-Aqua - Siguranta sporita prin clorinare apa cu produse de curatare si dezinfectare piscine si apa potabila
   Eco-Aqua - Siguranta sporita prin clorinare apa cu produse de curatare si dezinfectare piscine si apa potabila

   Filtrarea apei nu asigura retinerea tuturor bacteriilor si microorganismelor ce pot dauna sanatatii...

   Feb 22, 2017
   Numele articolului 5
   Numele articolului 5

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et...

   Jun 22, 2016
   Numele articolului 4
   Numele articolului 4

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et...

   Jun 22, 2016
   Numele articolului 3
   Numele articolului 3

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et...

   Jun 22, 2016